Maske, Mesafe ve Temizliğe Dikkat! 

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Özet
:
İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan Koronovirüs (Kovid-19) önlemleri ile ilgili denetimler Biga’da da yapıldı.

Biga’daki denetleme çalışmalarına Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Güneş Arıkan, Biga Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz ve Biga Eczacılar Odası Başkanı İsmail Kocaman katıldı.

Çarşı ve AVM esnafını gezen heyet, İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde eşzamanlı başlatılan Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske, dezenfektan kullanımı ve işletmelerin uyması gereken kuralları hatırlattı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında market, çay ocakları, lokantalar, fırın, AVM, taksiler, minibüsler, berber ve kuaförler gibi iş yerlerinde sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınarak denetimler gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Biga genelinde denetim ve bilgilendirme faaliyetleri aralıksız devam ederken Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun ‘Sağlık için hepimiz için’ sloganıyla başlattığı Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimleri Biga’mızda Kaymakamımız Mustafa Can, Emniyet Müdürümüz Şafak Özkan, Oda Başkanlarımız ve ekiplerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Kurallara uyan değerli esnafımıza ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Lütfen iş yerlerimizde, sokakta, mahallede sosyal mesafeye, maske takmaya ve temizliğe özel önem gösterelim. Her şey Biga’mızın ve ülkemizin sağlığı için” dedi.

X