Mustafa Münip Efendi Canlı Yayında Anıldı

Resim
Özet
:
Biga’nın yerli halkından olan ve Çiçekli Dede olarak anılan Alim Mustafa Münip Efendi vefatının 172. yıl dönümünde düzenlenen anma programıyla yad edildi.

Biga Belediyesi, her yıl geleneksel olarak mevlid-i şerif ve ikramlarla anılan Alim Mustafa Münip Efendi'yi bu yıl Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği ve sosyal medya hesabı Facebook'tan Biga halkıyla buluşturduğu canlı yayın programıyla andı. 

Alim Mustafa Münip Efendi vefatının 172. yıl dönümünde Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vaiz, imam ve müezzinlerin katılımıyla Facebook canlı yayınıyla yapılan programda anıldı.

Biga Belediyesi ile Biga İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan ve Atatürk Kültür Merkezi'nden gerçekleşen canlı yayında vaiz Mesut Çetin, Yeni Cami İmamı Osman Gürlen, Siteler Cami Müezzini Mustafa Erdem Emir, Murad Başarı Cami Müezzini Yunus Yılmaz, Alişdede Cami Müezzini Abdullah Uslu, Kurşunlu Cami Müezzini Salih Bıyıklı ve Nedim Aydın Cami İmam Hatibi Samed Yavaş, Kur'an-ı Kerim, mevlid ve İlahi okudu.

Vaiz Mesut Çetin'in Alim Mustafa Münip Efendi, Biga'nın önde gelen ilim insanları, Kovid-19 pandemisinin bitmesi ve mücadelede görev alan herkes için yaptırdığı dua ile program sona erdi.

X