Nevruz Bayramı Kemer'de Kutlandı

Biga'da Nevruz Bayramı, Kemer İçdaş İlkokulu'nda düzenlenen bir programla kutlandı. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı kutlama programında Başkan Erdoğan, demir dövdü.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kemer İçdaş İlkokulu'nda düzenlenen Nevruz törenine Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Biga Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç, Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı, Kemer Köy Muhtarı Veysel Güler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, "Nevruz kış uykusuna yatan doğanın uyanışı, doğanın dirilişi ve baharın müjdeleyicisidir. Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramımızı, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından, Kemer İçdaş İlkokulunda düzenlenen törenle kutladık" dedi.