Seni Unutmak İstemedim Ki Biga'da Sahnelendi

Biga Belediyesi, “Seni unutmak istemedim ki” adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturdu. Evliliklerini kurtarma çabasındaki bir çiftin komik hikayesini konu alan oyun, seyircileri kahkahalara boğdu.

Atatürk Kültür Merkezi'nde oynanan Kayra Şenocak'ın yazıp yönettiği, Buket Dereoğlu, Ferdi Akarnur ve Dost Elver’in sahnelediği ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı oyun, tiyatroseverlere kahkaha tufanı yaşattı. Yoğun ilginin olduğu tiyatro gösterisi izleyenlerden tam not alırken, oyunda 11 yıllık evliliklerini kurtarma çabasında olan bir çiftin psikodraması anlatıldı.

Tiyatro sonunda Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tiyatro oyuncuları adına usta isim Ferdi Akarnur’a plaket, Başkan Erdoğan’ın eşi ise Buket Dereoğlu’na çiçek takdim etti.

Tiyatro oyuncuları Biga’da olmaktan ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.