Uzunsu Deresi Islah Çalışması Yerinde İncelendi

Biga Belediyesi'nin taşkın riskini ortadan kaldırmak için Uzunsu deresinde başlattığı çalışmalar yerinde incelenerek bilgi alındı.

Biga Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) işbirliğinde taşkın riskini ortadan kaldırmak için Uzunsu Deresinde başlayan çalışmalar devam ediyor.

Bir dizi ziyaret ve çalışma için Biga'ya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, şehrin önemli bir sorununun ortadan kalacağı, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanacağı çalışmayı yerinde inceledi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'a çalışmalar hakkında bilgi verirken, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan incelemeye katıldı.