Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'ın başkanlığında, 2023 yılı Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
Özet
:
Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'ın başkanlığında, 2023 yılı Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda görüşülen tüm gündem maddeleri oy çokluğu kabul edildi.

Biga'mıza hizmeti her zaman en önceliğinde bulunduran Belediye Meclisi’mizde, ilçemizdeki tüm mahalleri ve birçok caddemizi kapsayan fiziki düzenlemelerde kullanılacak olan borçlanma yetkisi gönül birliğiyle ve oy çokluğuyla kabul edildi.

İlgili komisyonlarda oy birliği sağlanan, Belediyemiz bünyesinde bulunan 3 kreşe ait fiyat düzenlemesi ve İmar Komisyonu’nda oy birliği sağlanan düzenleme, canlı yayınlanan meclisimizde Millet İttifakı Grubu ve Bağımsız Üyeler tarafından red oyu kullanılmasına rağmen, Cumhur İttifakı meclis üyelerimizin oylarıyla kabul edildi.

Belediyemiz Denetimli Şehir İçi Minibüs Ücretleri’nde de yeni düzenlemeler yapıldı. Oy çokluğu ile yapılan düzenlemede ile Çanakkale’deki en uygun fiyat tarifesi Biga’da belirlendi.

Siyasi parti ilçe temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları da toplantıya katıldılar.

X