• 05
    Haziran / 2024

    Biga Belediyesi Kadın Emeği Çarşısı: Hanımeli Açıldı

    Biga Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Kadın Emeği Çarşısı Hanımeli, bugün büyük bir katılımla açıldı. Belediye kursiyerleri tarafından büyük emek ve özveriyle hazırlanan el işi ürünlerinden oluşan satış ve sergi standları,...
  • 31
    Mayıs / 2024

    Belediye Başkanımız Alper Şen, Kalıcı Kamyon Garajı Hakkında Net Konuştu

    Biga Belediye Başkanımız Alper Şen, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur ile birlikte Biga'da çalışan nakliyecilerle bir araya geldi. Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Alper Şen, kalıcı kamyon garajı projesi hakkında önemli...
  • 24
    Mayıs / 2024

    İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerimizce Tatbikat

    İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizce ÇOMÜ öğrencileri ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sinekçi Köyü İlk-Ortaokulu’nda Yangın Bilgisi ve Yangın Söndürme Cihazlarının eğitimi verildi.
  • 22
    Mayıs / 2024

    Belediye Korosu Türk Halk Müziği Konseri

    Şefliğini Berkay Baran’ın üstlendiği Belediye Koromuz, Türk Halk Müziği konseriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatsever vatandaşlarımızla buluştu.
  • 21
    Mayıs / 2024

    Biga'da 19 Mayıs Coşkusu

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Biga'da belediyemizin düzenlediği etkinlikler ile doyasıya yaşandı.
  • 14
    Mayıs / 2024

    Biga Belediyesi’nde E-Ruhsat Dönemi

    Akıllı Kent Otomasyon Sistemleri kapsamında “360 Derece Sokak Görüntüleri Destekli Entegre Kent Bilgi Sistemi Proje’sinin” E-Ruhsat Uygulaması aşamasını 15.05.2024 tarihi itibariyle devreye alıyoruz.
  • 08
    Mayıs / 2024

    Belediye Başkanımız Alper Şen’in başkanlığında, 2024 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

    2024 yılı Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantımız, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Siyasi parti ilçe temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları da toplantıya katıldılar.
  • 30
    Nisan / 2024

    Biga Belediyesi 23 Nisan Şenliğinde Çocuklar Doyasıya Eğlendi

    Biga Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Şehir Parkında gerçekleştirdiği renkli etkinliklerle çocukların yüzlerini güldürdü. İki gün süren ve çocukların doyasıya eğlendiği şenlik, hem eğlenceli...
  • 17
    Nisan / 2024

    Biga Belediyesi'nden Larva İlaçlaması

    Biga Belediyesi, yaz aylarında artan sivrisinek ve haşere sorunlarına karşı önlem olarak ilaçlama çalışmalarını başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını koruma ve rahat bir yaz geçirilmesi amacıyla bu çalışmalara büyük bir...
  • 09
    Nisan / 2024

    Biga Belediyesi’nin Bayram Hazırlıkları Devam Ediyor

    Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çalışmalarına devam ediyor.
  • 08
    Nisan / 2024

    Tebrik Çiçekleriniz Bağış Olsun!

    Biga Belediye Başkanlığı tebriği için çiçek ve hediye yollamak yerine Biga’mızda bulunan 3 adet Şehit Derneğine eşit olarak dağıtılacak olan hesaba bağışta bulunabilirsiniz.
  • 05
    Nisan / 2024

    Başkan Şen; ‘’Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek nesillere aktaracak bir simge olacak.’’

    Biga Belediye Başkanı Alper Şen görevinin ilk günlerinde, seçim döneminde söz verdiği, Biga’da tartışmalara yol açan Atatürk Anıtı’nın revize işlemine başladı. Biga Belediye Başkanı Alper Şen yaptığı açıklamada;
  • 04
    Nisan / 2024

    Biga’da Şen ile Değişim Zamanı

    31 Mart'ta yapılan Yerel Seçimler sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Alper Şen, önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan Biga Belediye Başkanlığı görevini devraldı.
  • 29
    Mart / 2024

    Biga Belediyesi Akıllı Vezneleri Çoğalıyor

    Akıllı Vezne
  • 30
    Ocak / 2024

    İtfaiyemizden "Baca Temizliği' Uyarısı

    Biga Belediyesi İtfaiye Müdürümüz Recep Tatlıdilli, kış aylarında yaşanan yangın ve zehirlenmelere karşı vatandaşların baca temizliğe dikkat etmesi uyarısında bulundu.
  • 07
    Temmuz / 2022

    Kurban Kesimi Kura Sonuçları Belli Oldu

    Biga Belediyesi Kurban Kesimi Kura Sonuçlarına aşağıdaki listeye bakarak takip edebilirsiniz.
  • 16
    Mart / 2020

    Biga Belediyesi’nden Koronavirüs Önlemleri

    Biga Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için koronavirüs ve diğer bulaşıcı hastalıklara karşı ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları başlatırken, sosyal ve kültürel faaliyetlerini erteledi. 
X