Biga Belediyesi’nin Bayram Hazırlıkları Devam Ediyor

Biga Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çalışmalarına devam ediyor.

Biga Belediyesi’nin Bayram Hazırlıkları Devam Ediyor

Şehir merkezinde bulunan sokak ve caddeler, belediye personelleri tarafından titizlikle yıkanırken, çöp konteynerleri dezenfekte edildi.

Bayram hazırlıkları kapsamında, ekipler bugün itibarıyla mezarlıklar ve çevresinde de temizlik ve çevre düzenleme faaliyetlerine başladı.

Biga Belediye Başkanı Alper Şen, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Ramazan Bayramı, ailelerimiz ve sevdiklerimizle birlikte huzur içinde geçirmemiz gereken çok özel bir zaman. Belediye olarak, vatandaşlarımızın bayramı en güzel şekilde geçirebilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Temizlik işlerimizdeki bu yoğun çalışma, hemşehrilerimizin sağlıklı ve temiz bir çevrede bayramı kutlamalarını sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın da bu konuda gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.