Biga Kitap Festivali'ne İlgi Büyük Oldu

Belediyemizce düzenlenen 2. Kitap Festivali'nde ilgi çok büyük oldu. 1 hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden festivalde birbirinden ünlü yazarlar, Bigalı okurları ile buluştu.

Biga Kitap Festivali'ne İlgi Büyük Oldu

Hınca hınç dolu bir salona hitap eden yazarlar söyleşiler sonunda Bigalılar ile tanışıp kitaplarını imzalamayı ihmal etmedi.

Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, 7 gün boyunca 40’tan fazla yazar ve yayınevini Biga’da ağırladık. Tüm katılımcılara ve haftanın her günü Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.