Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mız Sayın Mehmet Fatih Kacır, Biga Belediyesi'ni Ziyaret Etti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, beraberinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan Gider, il ve ilçe protokolünün değerli üyeleri ile birlikte Biga Belediyesi'ni ziyaret etti. Bu önemli ziyarette Belediye Başkanı'mız Bülent Erdoğan, Sayın Bakan'ımızı ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Ziyaret kapsamında Sayın Bakanı'mız ilçemizde faaliyet gösteren önemli sanayi tesisleri DOĞTAŞ ve İÇDAŞ'ı da yerinde inceleme fırsatı buldu.

Ziyaretin sonunda Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mız Sayın Mehmet Fatih Kacır, Biga'nın sanayi ve teknoloji alanındaki potansiyelini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mız Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, AK Parti Çanakkale Milletvekili'miz Sayın Ayhan Gider'e ve protokolümüzün değerli üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.