Yeniceköy Mesire Alanı İçin İmzalar Atıldı

Yeniceköy Mesire Alanı İçin İmzalar Atıldı Gerçekleştirilen ihale sonucunda, Belediyemiz tarafından Yeniceköy Kocatepe Orman Parkı'nda yeni bir mesire alanı inşa edilecek. T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ile yapılan sözleşme kapsamında C tipi bir mesire alanı oluşturulacak.

Yeniceköy Mesire Alanı İçin İmzalar Atıldı

Yeni mesire alanımızda, piknik alanları, peyzaj düzenlemeleri, kamelyalar ve sosyal donatılar yer alacak.

Bu proje ile #GönüllerinŞehriBiga'mız da bir tane daha keyifli bir dinlenme ve doğayla iç içe vakit geçirme alanı imkanı sunulacak.

Biga’mıza hayırlı olsun.